Bæredygtig tilbygning i træ til bolig eller erhvervslokaler

Du og din bolig eller erhvervsejendom kan få gavn af en bæredygtig tilbygning i træ på flere måder. Vi kan hjælpe dig, uanset om du har brug for en ny førstesal på et ældre hus, mere plads i dit hus eller noget helt tredje.
Når du køber en ældre bolig, kan det være svært at få plantegningen til at passe med den moderne families måde at bo på. På samme måde kan dit behov sagtens ændre sig, når familien vokser, og pladsen i jeres nyere hus bliver trang.
En tilbygning i træ er oplagt til dig, der vil have:

  • Mere lys og luft i boligen
  • Mere plads til en god pris
  • Byggeriet overstået hurtigt
  • En tilbygning, der kan betale sig
  • Et godt samspil med den eksisterende arkitektur

 "Secher havde nogle smartere materialevalg til min tilbygning, end arkitekten havde foreslået. Man får kyndig vejledning, råd og forslag. Jeg er ovenud tilfreds over den gode behandling og sindssygt gode pris" – Anders Nordahl Sørensen (tilbygning fra 2020).

Sund tilbygning til murermestervilla eller andet murstenshus

Mange danskere forbinder murermestervillaer med boliger med sjæl. Det kan vi godt forstå. Derfor sørger vi for at hjælpe dem med at løse en af murermestervillaernes største udfordringer: det begrænsede boligareal, en for tæt samling af værelserne og et dårligt indeklima.
Med en af vores tilbygninger kan hele murermestervillaen få bedre komfort, moderne rumfordeling og et sundt indeklima. Heldigvis er vores koncept med moduler til tilbygninger i træ så fleksibelt, at det også egner sig til alle andre slags huse i mursten, træ og gasbeton. Hvis du har forelsket dig i en ældre bolig med helt fladt tag, kan det være en meget bedre forretning at få en tilbygning af træ som førstesal i stedet for at få ført taget op til nutidens standarder.

Tilbygning af træ i moduler

Alle vores tilbygninger består af træelementer, som vi producerer hjemmefra. Vi kalder det Secher System Råhus, og derfor slipper du for mange dage med rod, larm og pladsproblemer på din grund. I vores værksted har vi de bedste arbejdsforhold, så vi både holder træ, træfiberisoleringen og vores øvrige kvalitetsmaterialer tørre – mens vi får dem samlet optimalt. Under transporten ud til dig er det hele pakket ind, så det er sikret mod vind og vejr.
Vi sørger for den største del af arbejdet med en tilbygning af træ. Når fundamentet er på plads, opsætter og samler vi  din tilbygning af træ. Typisk tager det os kun en enkelt arbejdsdag at opsætte og samle hele din tilbygning. Herefter kan du komme til arbejdet med at spartle, tapetsere, male, montere stikkontakter og eventuel facadebeklædning. Hvis du skal have andre håndværkere til at håndtere dele af arbejdet, hjælper vi også med at gøre det let for dem ved at dele tidsplaner, tegninger og meget mere.

Kontakt os i dag og få en konkurrencedygtig pris på din tilbygning med Secher System Råhus – hvor som helst i Danmark.

Billedet viser en bæredygtig tilbygning i moduler
Billedet viser en bæredygtig tilbygning med terrasse
Billedet viser en bæredygtig tilbygning i sort træ med saddeltag
Billedet viser byggeriet af en bæredygtig tilbygning i moduler
Billedet viser kraning af moduler til en bæredygtig tilbygning
Billedet viser en bæredygtig tilbygning i træ

Beregn prisen på dit byggeprojekt

Uanset om du vil bygge et nyt, bæredygtigt hus fra bunden eller bygge til,
kan vi give dig en pris, som holder hele vejen.

Tryk på knappen, som bedst dækker dit behov.

Følg Secher Aps på de sociale medier