Bæredygtigt SEcher System Råhus i træ til den kvalitetsbevidste medbygger

Når nu du har besluttet dig for at bygge et nyt hus, tilbygning eller erhvervslokaler, hvorfor så ikke vælge et bæredygtigt råhus i træ? Vi kan hjælpe dig med at få et bæredygtigt hus, som er sundt for både familien, økonomien samt klodens klima.
Vi tager os af den mest komplekse del af husbyggeriet. Det vil sige, at du får et bæredygtigt råhus, hvor den mest komplekse del af arbejdet med at bygge et hus er på plads.
Vi har specialiseret os i at levere bæredygtige råhuse i træ som samlesæt. Vi kalder det Secher System Råhus. De store "brikker" kommer direkte fra vores værksted ud til din byggeplads og samles for det meste på en enkelt dag, så resten af arbejdet er let for dig. Du skal altså ikke bekymre dig om at opsætte dampspærre eller undgå kuldebroer. Alt det klarer vi.
Vores byggeproces skærer dit byggeris tid ned, så du får:

    •    En tidsplan, som holder
    •    Den rigtige pris fra starten
    •    En dedikeret samarbejdspartner
    •    Et sundt og bæredygtigt hus til glæde for hele familien

Du får også et økonomisk byggeri, som passer til dine ønsker. Én ting er de kortsigtede udgifter til selve byggeriet. Her kan vi tit konkurrere på prisen. Men din helt store økonomiske fordel kommer i driften. Vores huse er nemlig lette at varme op, så de er billige at bo i.

Energirigtigt råhus i træ

Bæredygtighed kan gøres op på mange måder. Vi bygger råhuse og -tilbygninger i træ, som både er bæredygtige i konstruktionen, økonomisk og miljømæssigt. Du får stor fleksibilitet og en hurtig proces, fordi vi bygger alle elementer til dit råhus på vores eget værksted som Secher System Råhus.
Hvis du for eksempel får brug for at ændre noget i din indretning sent i processen, er det sjældent et problem. Vores værksted planlægger byggeriet af elementerne til dit råhus, så detaljer som placeringer af vinduer, døre og stikdåser kommer på plads tidligt i processen.
De gode arbejdsforhold på vores værksted gør det let at holde alle materialerne tørre og sunde, uanset hvordan vejret er udenfor. Og det lader os levere den samme høje kvalitet hver gang.
Fordi vi kan udføre det meste af vores arbejde samme sted, spilder vi aldrig tid på at hente værktøj eller materiale. Vores medarbejdere har de optimale arbejdsforhold, så alle dele af elementerne er lette at arbejde med. Det kan virke som bagateller, men det er med til at sikre den samme høje kvalitet i alt vores arbejde.
Og når vi sparer den tid, kan vi dels holde prisen nede på dit bæredygtige råhus og bruge den nødvendige tid på at få de vigtige detaljer på plads, så din bolig kan overholde de gældende krav.

Bæredygtigt råhus til br18

Du er sikker på at få et energirigtigt råhus eller -tilbygning i træ hos os. Vores huse har i mange år ligget stabilt på et niveau af tæthed, som er bedre end det, bygningsreglementet BR18 kræver.
Det er endnu én af fordelene ved vores elementer i træ til bæredygtige råhuse og -tilbygninger. På vores værksted kan vi gøre elementerne meget tætte ved at sætte dampspærren på plads under ordnede forhold. Vi forbereder dit råhus til installering af mekanisk ventilationsanlæg, så du kan få et kontrolleret og sundt luftskifte.
Fordelen for dig er, at du både får en lav varmeregning og et hus, som er sundt for hele familien at leve i. Vi er også klar til at bygge råhuse efter br20, hvis der vedtages flere krav til energiramme-beregningen. Vi hører fra vores kunder, at trykprøver i deres færdige huse giver mindst tre gange så gode resultater, som de skal være ifølge br18.
Vi samarbejder med seriøse leverandører for at sikre dig så stor en andel FSC- og PEFC-certificeret bæredygtigt træ som muligt, så du kan stole på, at dit hus heller ikke på den måde er en belastning for naturen.

Råhus med pudset facade eller skalmur

Du får vores Secher System råhuse og -tilbygninger i træ leveret uden facadebeklædning. Standarden er en OSB-plade, som du beklæde selv. Vi kan også levere dit råhus med en plade, som egner sig til at pudse op eller forberedt til montering af facadebeklædning som træ, tegl eller skifer. Det er helt op til dig.
Skal taget være fladt, ensidigt eller saddeltag? Det er også op til dig, når du bygger med os. Vi leverer tagkassetter til fladt og ensidigt tag og monterer dem typisk i løbet af en enkelt dag. Traditionelle spærkonstruktioner til saddeltag bygger vi stadig det meste af på byggepladsen, så det tager længere tid.

Er du klar til at få en realistisk pris på det hus, du drømmer om at bygge?
Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale.

Billedet viser en rendering af et bæredygtig råhus fra Secher
Billedet viser en indvendig visualisering af et bæredygtigt råhus
Billedet viser en visualisering af et nyt hus med carport
Billedet viser et bæredygtigt råhus med ensidig taghældning

Beregn prisen på dit byggeprojekt

Uanset om du vil bygge et nyt, bæredygtigt hus fra bunden eller bygge til,
kan vi give dig en pris, som holder hele vejen.

Tryk på knappen, som bedst dækker dit behov.

Følg Secher Aps på de sociale medier