Vi bygger bæredygtige huse i hele Danmark

Secher bygger bæredygtige huse i hele landet. For det meste vil du få mig, Jesper Secher, med ind over dit projekt. For jeg er stadig med i alle processerne. Men jeg skriver alligevel “vi”, for jeg ville ikke kunne klare hele processen alene. Jeg er uddannet som tømrer og byggetekniker, før jeg begyndte som selvstændig tømrermester i 2000.

Når planerne for dit byggeri er på plads, får jeg blandt andre hjælp af mine dygtige håndværkere på værkstedet i Grindsted. For selvom vores bæredygtige træhuse er lettere og hurtigere at bygge end huse i sten, sætter vi en ære i at få dit bæredygtige råhus færdigt på kort tid.
 

Huse i hele Danmark

Siden 2007 har jeg – sammen med mine medarbejdere – finpudset min metode til at udtænke, tegne og bygge bæredygtige træhuse i hele Danmark. Sammen afskaffer vi de fejl, der plejer at opstå i husbyggerier.

Vi har været igennem en lang udvikling. I begyndelsen byggede vi mange forskellige huse, men nu tilbyder vi kun det, vi er bedst til: Bæredygtige råhuse og bæredygtige tilbygninger samlet af træelementer fra vores elementfabrik.

Fra vores adresse i Grindsted kan vi hurtigt være ude på mange byggepladser i hele Danmark. Derfor tilbyder vi at bygge bæredygtige huse på Fyn, Sjælland og resten af landet (inklusive alle øerne).

Hvorfor bygger vi råhuse med træelementer?

Hvorfor bygger vi så kun vores råhuse i elementer af træ? Simpelthen fordi det er den hurtigste og mest bæredygtige måde at bygge på.

Som tømrere sætter vi stor pris på at bygge træhuse i elementer, fordi det giver os alle en hurtigere byggeproces og bedre arbejdsmiljø. På bare en enkelt arbejdsdag kan vi lukke huset, så isoleringen holder sig tør og mange af håndværkerne kan gøre det samme.

Det er meget fleksibelt at bygge et træhus af elementer. Og det er let at opføre en bæredygtig tilbygning i træ, hvis dine behov ændrer sig.

Hvad består et bæredygtigt hus af?

Når du vælger at bygge et træhus, sætter dit livs største investering et meget mindre fodaftryk på kloden. Mens træet vokser, suger det CO2 til sig og producerer ilt til sine omgivelser.
Alt vores træ kommer fra certificeret skovdrift, hvor der bliver plantet flere træer, end der bliver fældet. Når træet langt ude i fremtiden ikke længere skal være en del af dit hus, er det let at genanvende. Vores bæredygtige huse består af ...

 

  • Facadeelementer i træ
  • Indervægge i træelementer
  • Tagkassetter i bæredygtigt træ
  • Energibesparende og tørre kvalitetsmaterialer
  • På et traditionelt, godt isoleret fundament

Kontakt os og få en pris på dit bæredygtige hus.

 

Billedet viser et af de bæredygtige hus fra Secher
Billedet viser et af de bæredygtige huse fra Secher opført i elementer
Billedet viser et bæredygtigt hus med ensidig taghældning
Billedet viser et af Sechers bæredygtige råhuse opført på Færøerne
Billedet viser et af de bæredygtige huse i to plan opført på Færøerne
Færdigt råhus
med BR18 energikrav
Pr. kvm. fra
1.900,-
Lukket på en dag
Beregn pris

Beregn prisen på dit byggeprojekt

Uanset om du vil bygge et nyt, bæredygtigt hus fra bunden eller bygge til,
kan vi give dig en pris, som holder hele vejen.

Tryk på knappen, som bedst dækker dit behov.

Følg Secher Aps på de sociale medier